Фигурно пързаляне

Клуб кънки и хокей на лед "Славия" набира деца от 4 до 8 г. за школата по танци на лед с треньор Оксана Потдикова - руски специалист и бивша световна шампионка в тази дисциплина.
Децата ще получават уроци по хореография, физическа подготовка и бални танци. Фигурното пързаляне дава здраве и добро настроение на вашите деца, развива координацията им и създава красива фигура за цял живот.

Хокей

hokey head

Клуб кънки и хокей на лед "Славия" набира деца и младежи от 5 до 16 г. за школата по хокей на лед с треньор Мартин Миланов - телефон за контакти 0895 61 11 41 

Ползите за децата да играят хокей на лед, са многобройни, те ще развиват и подобряват координацията, бързина и сила, докато имат възможност да участват във вълнуващ спорт, с нови и различни умения, които могат да бъдат научени, докато играят играта.

                                                                     

Главен треньор Мартин Миланов

martin milanovТреньорът и хокеен национал Мартин Миланов е роден на 10 юни 1978 г. в София. Занимава се с ледения спорт от дете в Славия. Треньор е от 10 години. Завършил УНСС със специалност "Икономика на индустрията", а магистърската му степен е "Управление на човешките ресурси". Притежава всички сертификати от Международната федерация за треньор. Мартин е селекционер на юношеските национални отбори до 18 и 20 г.

Основите на хокея на лед в "Славия" са поставени още през 1948 г. В първото организирано републиканско първенство, проведено през 1952 г., "белите" (под името "Ударник") извоюват вицешампионската титла на страната. През следващата 1953 г. е спечелена и първата държавна титла. Успехът е повторен през 1954 г. В края на 1954 г. хокеят на лед е закрит в "бялото дружество" и се завръща през 1960 г., когато е възстановен. От 1985 г. "Славия" се утвърждава като водеща сила в хокея на лед у нас, извоювайки 14 шампионски титли. "Белите вълци" играят домакинските си срещи от републиканското първенство по хокей на лед в собствената си зала при свободен вход.

Online bookmaker Romenia bet365